Американският университет в България организира безплатно специализирано обучение по английски език

...
Американският университет в България организира безплатно специализирано обучение по английски език
Коментари Харесай

Американският университет организира безплатно обучение за журналисти

Американският университет в България организира безплатно профилирано образование по британски език за публицисти за втора поредна година.

То ще се организира в София. Могат да аплайват публицисти от всички медии, както и студенти по публицистика от III и IV курс.

Програмата се организира на британски. Изисква се претендентите да владеят езика най-малко на равнище B1/B2.

Обучението стартира през ноември 2018 година

Проектът е финансиран от Посолството на Съединени американски щати в България.

" Целта на плана е да дадем опция на публицистите да задълбочат познанията си по британски, до момента в който разискват съществени за професионалното им развиване въпроси като публицистиката на 21 век, етичен кодекс, публицистика на локално и световно равнище и други ”, показа Ася Александрова, началник на програмата от Американския университет в България.

Програмата е разграничена на два модула, като първият планува профилирано езиково образование, което да надгради и задейства познанията по британски на представителите на медиите, а вторият се концентрира върху полемики по значими за журналистическата специалност тематики.

АУБ има опит и експертиза в преподаването на британски език и разнообразни предмети в региона на публицистиката и всеобщите връзки. Студенти от района и света годишно приключват журналистическата компетентност на университета и трансформират в посланици на позитивни промени в личните си страни. А Институтът по британски език е водач в езиковото образование в Югоизточна Европа.

" За своята 27-годишна история АУБ постоянно се придържа към най-високите университетски стандарти и предава на студентите си правилата на демократичното и етично водачество. Вярваме, че посредством професионалното обучение можем да реализираме доста повече. Тези стандарти са в основата и на езиковия курс за публицисти. ”, добавя Александрова.

За да кандидатствате

Необходимите документи за кандидатстване са: професионално резюме; къс параграф на британски език за това по какъв метод присъединяване в програмата ще помогне за развиването на свободната публицистика в България; документ за равнището на притежаване на британски език. Крайният период за кандидатстване е 2 ноември.

Повече информация за условията за кандидатстване можете да намерите на адрес: https://www.aubg.edu/english-for-journalists.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР